آرامستان/ محمدهادی زارع زاده ابرقویی(۸ نظر)
- پنج شنبه, مهر ۲۵, ۱۳۹۲, ۹:۲۰
- اخبار ابرکوه, مقالات, ویژه
- 5,317 بازدید
- ۸ comments

ابرنیوز:بخواهیم یا نخواهیم اختیار ساخت و سازهای شهری به دست مجموعه ای است به نام شهرداری.
اینکه موقع بارش باران آب به کدام سمت باید حرکت کند هم همینطور.
اینکه میزان هزینه هر شهروند برای تعمیرات جلوبندی و تنظیم فرمان ماشینش چقدر می تواند باشد نیز در اختیار شهرداری است.
حتی مقدار اکسیژنی که برای تنفس نیاز داریم و میزان گرد و خاکی که در ریههایمان ذخیره می کنیم هم به شهرداری ربط دارد.
و از همه اینها مهمتر اینکه بعد از صدو بیست سال کجا باید آرام بگیریم نیز تحت سیطره شهرداری است.
از لحظهی جدایی روح از بدن برای حمل جنازه تا غسل و کفن و سردخانه و تابوت و نماز میت و تدفین این مجموعه موثر برای همگان برنامه مدون و مرتب دارد که سالهاست در حال انجام است.
نکته قابل توجه: چیزی که در زندگی روزمره مردم ابرکوه با عنوان مشکلات توسعه شهری دست از سرشان برنداشت به نظر می رسد که متأسفانه در این سفر آخرت نیز گریبانگیرشان خواهد بود.
اگر با دقت بیشتر والبته به نیت عبرت گرفتن به قبور مسلمینی که سالها در بهشت زهرای ابرکوه به خاک سپرده شده اند نگاهی بیندازیم به نظر می رسد که اختلافی در به سمت قبله بودن قبور وجود دارد.
سخن اینجاست که اگر شهردای برای توسعه شهری برنامهی تفضیلی ندارد و اگر شیب بندی خیابانها درست انجام نشده است و اگر برای رفع چاله چولههای خیابانها و کوچهها بودجهای در دست نیست و اگر فضای سبز هزینهی بالایی دارد و اگر گرد و خاک و باد در کنترل شهرداری نیست؛ لااقل در صورت ثابت شدن چنین مسئله ای از دید کارشناسان، برای منزلگاهی که طول زمان سکونتمان در آن مشخص نیست اقدامی اندیشیده شود که با چند متر نخ بنایی و چندتا کیسه گچ رو به قبله بودنش تضمین شود.
البته برای رفع مشکلات اخروی و نجات از آتش جهنم شاید رو به قبله بودن مزار نقش قابل توجهی نداشته باشد، اما برای زیارت اهل قبور و اظهار نظر میهمانان شهرمان منظم بودن مزارات نقش ویژهای دارد که متأسفانه به دست فراموشی سپرده شده است.
امیدواریم شهردار جوان و پرتلاش جدید بعد از اولویت بندی فعالیتهای بر روی زمین مانده شهری این مسئله را نیز مد نظر قرار دهند.
خدایا اسلام را برایمان آسانتر از تندروهایت ارزانی کن
یعنی الان همه مشکلات حل شده حالا بریم قبر ها رو بر خط کنیم! واقعا که! بعدش هم کلا گیر بدید به ابرکوه که چرا زمستون ها خورشید بهش کج می تابه!
سلام.کمد های بالای قبور بهشت زهرا را برداشتند.چه دردی را دوا کرد.جز اینکه حالا مردم دیگه چشمشان به عکسی نمیخورد که بگویند خدابیامرزدش.خیلی ها با عکس بالا سرشان شناخته میشدند.
تا ۱۸۰ درجه هم اشکال نداره
عالی بود تا حالا شهردار ابرکوه نشده کاری انجام بده که رو منطق باشه اول کار میکنه بعد به عواقب و نتایج بعدی آن فکر میکنه یادمه چندین با انتهای خیابان نسفی رو به کل تخریب کرده و ساختن ، نمیگن بودجه مال بیت المال است .
و…
سلام.ضمن تقدير وتشكر از مدير محترم سايت مذكور انشالله كه بتوانند در اشاعه نظرها و پيشنهادات دلسوزان در جهت ارتقاء سطح زندگي ،شهروندي،فرهنگي و حتي سياسي مؤثر باشند.با مطلبي كه آقاي زارعزاده گذاشته اند كاملا موافقم.اما بايد اين نكته را مدنظر قرار دادكه شهر ما با قدمت زيادي كه دارد هنوز از خيلي از مسائل از قبيل موضوع مذكور رنج ميبرد.با يك گشت وگذر در اينترنت ميتوان ديد كه يكي از مكان هايي كه مورد توجه مسولان شهري بوده آرامستان و به عبارتي گورستان مي باشد. بنظر بنده در بازسازي و زيباسازي بهشت زهرا س ابركوه بايديك اقدام انقلابي صورت بگيرد و اين تنها از دست شهرداري ساخته نيست بلكه شوراي شهر،امام جمعه محترم،فرماندار محترم ،روحانيون و معتمدين محلات ميتوانند نقش بسزايي داشته باشند.نكته ديگري كه قابل ذكر است اينكه بنظر ميرسد با انتخاب شوراي شهر جديد و شهردار جوان و تازه نفس از طرف شورا روح تازه اي در كالبد شهر زميله شده است و اين خود بار گراني را كه بر دوش منتقدين و دلسوزان بوده است را دو چندان مي كند تا با آرائه راهكارهاي منطقي و قابل اجرا مسولين را در اداي وظائف شان ياري كنند.انشالله
با سلام و تقدیر و سپاس از برادر ارجمند جناب آقای ” محمدهادی زارع زاده ابرقویی” خوب است به این نکته بدون جواب نیز توجه کنیم : زمینی در قبل از انقلاب با کمک مالی مردم و حمایت شهرداری برای دفن اموات احداث گردید، هم اکنون نیز آرامگاه مطهر شهدا دراین قبرستان می باشد و اموات نیز دراین قبرستان به خاک سپرده می شوند، محدود ه ی این قبرستان مشخص است ، اخیراً شهرداری محترم به دلایلی من جمله کسری بودجه ، بخشی از زمینهای مذکور که داخل زمین قبرستان می باشد را جهت ساخت مغازه ، واگذار می نماید … اکنون این سئوال برای اهالی پیش آمده که با توجه به اینکه زمین مذکور برای قبرستان درنظر گرفته شده و اهالی نیز به همین نیت کمک نموده اند ، آیا عمل شهرداری صحیح می باشد؟
واقعا اینجوریه؟
البته تا 45 درجه اختلاف فکر کنم قابل قبول باشه از نظر برخی بزرگان